fbpx

De Unieke Leider

Met De Unieke Leider bieden we organisaties de mogelijkheid om leiderschap optimaal te laten aansluiten op de werkvloer. In een traject van drie sessies raken we een aantal specifieke inzichten aan, zoals wat maakt mij uniek en hoe stem ik optimaal af op de behoefte van mijn doelgroep.

In oprechte verbinding met elkaar ontstaat er vertrouwen, plezier, waardering en betrokkenheid. Dit zijn voor ons basisvoorwaarden om maximaal succesvol te zijn.

‘Wat betekent leiderschap voor jou?’ is een vraag die in de eerste sessie naar voren komt. De antwoorden op deze vraag zijn net zo divers als de mensen die deelnemen:

– Van sturing geven tot zelfsturing ontwikkelen
– Van richting geven tot samen een kant op gaan
– Daadkracht
– Waardering
– Duidelijkheid

Omdat het begrip leiderschap voor iedere deelnemer een andere betekenis of een andere nuance heeft wijken de leerdoelen en de verwachtingen af. Daar ligt onze kracht. Wij weten in korte tijd de intenties en doelstellingen van een groep mensen met elkaar te verbinden en te vertalen naar een resultaat op maat.

Om volledig te kunnen omvatten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen kun je ons het beste ervaren. Daarom is een eerste sessie altijd een cadeau van ons aan jouw organisatie. Zo voel je onze passie, onze kracht en onze oprechtheid om jou het allerbeste resultaat te leveren dat jij voor jezelf wenst.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten.

De Unieke Leider ervaren

Om volledig te kunnen omvatten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen kun je ons het beste ervaren. Daarom is een eerste sessie altijd een cadeau van ons aan jouw organisatie. Zo voel je onze passie, onze kracht en onze oprechtheid om jou het allerbeste resultaat te leveren dat jij voor jezelf wenst. 

2 + 12 =

E-book De Unieke Leider

Wil je meer weten over het traject, over ons en een aantal inzichten krijgen in leiderschap? Download dan ons e-book. Vul hieronder je gegevens in, bevestig je mail en we sturen je het e-book toe.

De Unieke Leider ervaringen deelnemers

"Vernieuwend, positief, zeer prettig, leerzaam." Zo worden de sessies van De Unieke Leider ervaren door onze deelnemers. Fijn om te horen want een ontspannen en open leeromgeving is wat ons betreft één van onze belangrijkste voorwaarden. Een sfeer creëren waarbij alle...

Deelnemer REVIEW DE ONDERNEMERS CIRKEL

LAAGDREMPELIG | UNIEK CONCEPT | VERRIJKEND

Deelnemer REVIEW IN BEDRIJF

MENSENKENNIS | BETROKKENHEID | PROFESSIONEEL

VERTROUWD | OPENHEID | INSPIREREN

REVIEW DE PERSOONLIJKE CIRKEL

Slider