De Unieke Leider

De Unieke Leider

Met De Unieke Leider bieden we organisaties de mogelijkheid om leiderschap optimaal te laten aansluiten op de werkvloer. In een traject van drie sessies raken we een aantal specifieke inzichten aan, zoals wat maakt mij uniek en hoe stem ik optimaal af op de behoefte van mijn doelgroep.

In oprechte verbinding met elkaar ontstaat er vertrouwen, plezier, waardering en betrokkenheid. Dit zijn voor ons basisvoorwaarden om maximaal succesvol te zijn.

‘Wat betekent leiderschap voor jou?’ is een vraag die in de eerste sessie naar voren komt. De antwoorden op deze vraag zijn net zo divers als de mensen die deelnemen:

– Van sturing geven tot zelfsturing ontwikkelen
– Van richting geven tot samen een kant op gaan
– Daadkracht
– Waardering
– Duidelijkheid

Omdat het begrip leiderschap voor iedere deelnemer een andere betekenis of een andere nuance heeft wijken de leerdoelen en de verwachtingen af. Daar ligt onze kracht. Wij weten in korte tijd de intenties en doelstellingen van een groep mensen met elkaar te verbinden en te vertalen naar een resultaat op maat.

Wij organiseren regelmatig kennismakingssessies zodat je kunt ervaren wat een editie voor jou, je team of jouw organisatie kan betekenen.

De Unieke Leider ervaren
Om volledig te kunnen omvatten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen kun je ons het beste ervaren. Een eerste sessie geven wij altijd cadeau als blijk van waardering voor het vertrouwen dat in ons wordt gesteld. Ook kunnen wij op deze manier ontdekken of wij als mens en organisatie bij elkaar passen. Omdat werken vanuit relatie voor ons de basis is voor duurzame ontwikkeling.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Meer informatie

Als je meer wil weten over De Unieke Leider dan kun je hieronder onze i-story aanvragen.

De Unieke Leider ervaringen deelnemers

"Vernieuwend, positief, zeer prettig, leerzaam." Zo worden de sessies van De Unieke Leider ervaren door onze deelnemers. Fijn om te horen want een ontspannen en open leeromgeving is wat ons betreft één van onze belangrijkste voorwaarden. Een sfeer creëren waarbij alle...