Purpose

Teruggekomen van een vakantie in Zuid-Afrika is de verwarring alleen maar groter geworden. “Als ik zie hoe mensen daar leven, met zo weinig en toch tevreden zijn! Wat loop ik dan te zeuren!?”

Natuurlijk is het goed om te relativeren, in bepaalde situaties kan je er enorm van opknappen door je situatie eens in een ander perspectief te zetten. Wanneer jij echter geen voldoening meer haalt uit je dagelijkse bestaan dan kan relativeren er ook voor zorgen dat je volledig aan jezelf voorbij gaat. Geen mens en geen situatie is met elkaar te vergelijken. Over het algemeen zorgt de wetenschap dat anderen mensen het veel slechter hebben er niet voor dat jij ineens wel voldoening haalt uit wat je aan het doen bent.

“De baan die ik nu heb is voor veel mensen een droombaan! Waarom voel ik me dan steeds ongelukkiger?”

De één zijn droombaan is de ander zijn nachtmerrie. Ik heb mensen uit de zorg mogen begeleiden en ben enorm onder de indruk van de passie die ik daar heb gezien. Dames en heren die vol overgave iedere dag onze senioren verzorgen, daar volledig geschikt voor zijn en er voldoening uithalen. Zo gaaf om te zien! Ik zou er, om een heleboel redenen, ongelukkig van worden. Wat alles met mij en mijn vaardigheden te maken heeft én met mijn purpose, mijn persoonlijke missie.

“Ik voel me de laatste tijd in wat grotere gezelschappen steeds minder op mijn gemak en merk dat ik het ook ga vermijden.”

Je bent op een punt bent beland dat het heel duidelijk is dat je geen energie meer krijgt, geen voldoening haalt, uit je dagelijkse bestaan. Je hebt alleen geen idee wat je dan wel wil en kan doen en dat veroorzaakt verwarring en stress. Je bent geneigd om je te meten met anderen maar dat brengt je vaak alleen maar verder van jezelf vandaan. Omdat het in jou zo een chaos is en je geen idee hebt hoe je het kan oplossen ga jij je aan de buitenwereld anders laten zien dan jij je voelt. Naar buiten toe blijf je de schijn ophouden dat het allemaal goed gaat. Jij vindt zelf al dat je niet zo moet zeuren dus wat zullen anderen dan wel niet van je vinden…. Je speelt naar buiten toe een rol en uiteindelijk kost alles je bakken met energie.

Signalen die mijn cliënten ervaren:

  • Je steeds vaker moe voelen
  • Prikkelbaar reageren op je omgeving
  • Onrust in je hoofd en/of lijf
  • Moeilijk je bed uitkomen omdat je opziet tegen de dag
  • In het weekend al opzien tegen de week die gaat beginnen
  • Je afzonderen

In mijn bericht van vorige week stelde ik twee plekken voor een open en vrijblijvend gesprek beschikbaar. Deze waren binnen een dag gepland! Weet dat je niet alleen staat maar dat heel veel mensen hiermee worstelen.

Ik heb echt de oplossing voor jouw probleem waardoor jij weer tot je recht komt en kan gaan stralen, knallen, rocken in dit leven. Jouw purpose ontdekken is mijn persoonlijke missie en daarom heb ik volgende week nog twee plekken vrijgemaakt om je te ontmoeten. Je mag me mailen, bellen, appen… net waar jij je prettig bij voelt. Zet die stap vandaag nog. Ik hoor heel graag van je.

Linda

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde inspiratie

Flow

Flow

Wat een flow! Hoe vaak hoor of zeg je dit eigenlijk? Zoals met zoveel begrippen heeft dit vaak voor iedereen een andere lading of betekenis. Wat betekent het voor ons? Annemiek: Voor mij is het energie, doen waar energie ontstaat. Ik krijg er een speciaal gevoel bij,...

Lees meer

Interne data

Helderheid “Iedere keer als ik daar naar binnen loop voel ik de spanning, het trekt vaak helemaal mijn lijf in, zo raar!” Één van de vele uitspraken die wij dagelijks te horen krijgen. Het valt ons op dat veel mensen hun helderheid negeren. Dit kan helder weten zijn,...

Lees meer