Wie we zijn

Annemiek is een gepassioneerd mens. Zij gunt iedereen de beste versie van zichzelf en wil daar graag een bijdrage in leveren door haar kennis te delen en iemand zijn horizon te verbreden. Jezelf mogen zijn staat daarbij voorop. Zij vindt het vooral belangrijk dat mensen zich veilig voelen.

Sereen zijn

Annemiek weet die veiligheid heel snel te creëren omdat ze oprecht is, goed luistert naar wat mensen zeggen en respectvol met mensen omgaat. Zij gaat altijd uit van mogelijkheden, kwaliteiten, kansen en talent en buigt een negatieve aanpak altijd om naar een positieve benadering.

Linda is een doener en een snelle denker. Een vrouw met lef, doelgericht, doortastend en tegelijkertijd liefdevol naar haar omgeving.

Vanuit intuïtie

Zij doorziet snel processen en wat mensen in dit proces nodig hebben.
Ik ken Linda als zeer betrokken, intuïtief, resultaatgericht en voorzien van een heerlijke dosis humor.

Wij werken samen met

Wij werken samen met een heel team.

Reviews

Wil je weten hoe andere mensen ons ervaren?

Annemiek

Transparante diepte

Annemiek heeft haar kennis en ervaring opgedaan in het onderwijs, eerst als leerkracht later als schoolleider. Zij is nog steeds met die sector verbonden door haar werkzaamheden als voorzitter van het schoolleidersnetwerk. Samen met mij richt zij zich nu meer op de zakelijk markt om met haar talent, drive en passie organisaties te verrijken met De Ontwikkel Cirkel. Vraaggericht met mensen en teams aan de slag voor het verbeteren van persoonlijke effectiviteit, samenwerking, communicatie en bedrijfsresultaten.

Vanuit intuïtie

Wij delen onze passie en vullen elkaar aan op onze uitdagingen. Ik leer door haar te nuanceren en word mij bewuster van mijn energie en mijn kracht. Sinds onze samenwerking ga ik sneller vooruit. Er komen kansen en projecten op ons pad die volledig passen bij wie wij zijn en bij wat wij verder nog willen bereiken en bijdragen aan deze wereld. Dit alles onder de paraplu van De Ontwikkel Cirkel.

De kernkwaliteiten die ik in Annemiek zie zijn betrouwbaar, gedreven, relatiegericht, attent en inspirerend.

Linda

Linda gelooft in open en eerlijke communicatie. ‘Doen wat je zegt, en zeggen wat je doet.’ In haar communicatie is zij hier een levend voorbeeld van. Er ligt meteen op tafel wat zij ervaart en ziet. Zij vertaalt dit in teams en coaching-trajecten snel naar een gewenst resultaat, waarbij zij het proces als zeer waardevol ervaart. Om mensen en teams weer in hun kracht te zetten maar vooral in ontwikkeling te brengen!

Passievol zijn

Ik heb van haar geleerd om ‘gewoon’ te gaan doen. Wat goed voelt, daar hoeft niet meer over getwijfeld te worden. Samen met haar kan ik bergen verzetten. Ik ervaar energie, automatisch aanvullen en een grote drive

Wij delen het actief willen bijdragen aan de creatie van een wereld waar mensen kunnen worden wie zij al zijn. Zich bewuster zijn van hun eigen authenticiteit, hun eigen keuzen en hun kracht om zichzelf te blijven ontwikkelen.
Vanuit onze gezamenlijke passie is de Ontwikkel Cirkel ontstaan. Het actief ontwikkelen van ieders mogelijkheden en kwaliteiten.

Transparante diepte

De kernkwaliteiten die ik in Linda zie zijn enthousiast, besluitvaardig, helder denkend en oprecht.

Rosa is een avontuurlijke vrouw met een creatieve geest en gevoel voor taal. Zij begeleidt mensen liefdevol bij hun zoektocht naar wie ze zijn en waar ze gelukkig van worden. Wij omschrijven haar vanaf de eerste dag als leuke Rosa.

Zij volgt haar intuïtieve kompas (steeds vaker) en gebruikt taal en humor om verhalen en ervaringen samen te vatten en te delen.

Rosa is onderzoekend en altijd nieuwsgierig naar het verhaal achter het verhaal. Zij heeft een schat aan levenservaring en onderzoekt alles wat op haar pad komt zorgvuldig.

Wij delen met elkaar de overtuiging dat je levenservaringen van grote waarde zijn voor jezelf maar ook helpend zijn in het begeleiden van ontwikkelprocessen van anderen. Rosa deelt op een krachtig kwetsbare wijze haar persoonlijke ervaringen wanneer dit dienstbaar is aan een proces. Zij loopt daardoor echt even naast je waardoor je de veiligheid voelt om je eigen stappen te zetten.

De kernkwaliteiten die wij zien in Rosa zijn humor, onderzoekend, betrokken, zacht, intuïtief en betrouwbaar.

Tineke is een snelle denker, zeer praktisch ingesteld met een hoge dosis empathie. Wij omschrijven haar ook wel als warm doelgericht. Zij is van orde brengen in de chaos maar ook van mensen een level verder brengen. Tineke staat voor eerlijkheid, openheid en duidelijkheid. Kaders en structuur vindt zij belangrijk net als afspraak is afspraak. Zij ziet dit ook als voorwaarden die nodig zijn zodat mensen zich op een veilige en geborgen manier kunnen ontwikkelen.

Tineke is ad-rem, no-nonsense en zegt heel vaak wat anderen denken maar niet durven te zeggen. Omdat zij dit met een gezonde dosis humor, soms ook wel wat zelfspot, brengt ontstaat er heel snel een veilige sfeer waarin alles er mag en kan zijn. 

Wij delen met elkaar dat we een heel groot vertrouwen en geloof hebben in de talenten en authenticiteit van mensen. Daar dragen wij dan ook graag aan bij, dat mensen zich daar zelf ook bewust van worden. Door een combinatie van een ontwikkeltraject bij ons en door ervaring op te doen in de praktijk sluit zij inmiddels op natuurlijke manier aan op onze werkwijze. Wij geloven in een duurzame samenwerking vanuit verbinding en vertrouwen. Ook dat vinden wij bij elkaar. 

De kernkwaliteiten die wij zien in Tineke zijn nuchter, betrokken, spontaan, daadkrachtig en betrouwbaar. 

Website

Ingrid is een zachte empathische vrouw met een krachtige missie, iedereen moet zich altijd welkom voelen, daar zet zij zich volledig voor in. Wij omschrijven haar ook wel als zacht en uitgesproken. Ingrid heeft een achtergrond in de zorg en is zeer begaan met mensen. Wij hebben haar leren kennen bij De Unieke Coach en aansluitend heeft zij een stagetraject bij ons gevolgd.

Ingrid is sensitief en intuïtief en weet daardoor op een persoonlijke manier bij mensen aan te sluiten. Haar gedrevenheid om een wereld te creëren vanuit verbondenheid is aanstekelijk en daarbij gaat zij een respectvolle dialoog niet uit de weg. Zij staat voor haar principes maar weet daarin toch aan mensen het gevoel over te brengen dat hun principes er ook mogen zijn en dat dit naast elkaar mag bestaan. Haar altijd zachte en respectvolle benadering ervaren wij als een unieke kracht.

Wij delen met elkaar de overtuiging dat iedereen er mag zijn en zich mag uitspreken. Het ontwikkelen van de manier waarop je dat geweldloos en respectvol doet is zeker ook iets waar Ingrid aan bijdraagt in het contact met anderen.

De kernkwaliteiten die wij in Ingrid zien zijn empathisch, zorgzaam, geïnteresseerd, leergierig, uitgesproken en betrokken.

Fatima is stabiel, betrokken en gek op structuur. Zij brengt rust en overzicht in het moment en zij leidt onze creatieve energie en enorme hoeveelheid plannen, ideeën en mogelijkheden in georganiseerde banen richting de toekomst en de langere termijn. Fatima vult ons volledig aan en sluit helemaal aan op onze visie. Wij omschrijven haar ook wel als georganiseerd en betrouwbaar.

Fatima brengt rust, werk- en levenservaring mee. Zij is moeder van drie jonge kinderen en combineert thuis en mantelzorgtaken met het bijdragen aan de ontwikkeling van De Ontwikkel Cirkel. Haar talenten voor organiseren, structureren en overzicht creëren komen daarbij goed van pas. Door Fatima kunnen wij ons verder professionaliseren met een constante focus op onze visie en missie. Zij ontzorgt ons op meerdere gebieden en bouwt met ons verder aan het fundament voor de toekomst.

Wij delen met elkaar vooral de missie van het uit spreken. Bespreek met elkaar wat je voelt, denkt, bezighoudt en raakt. In verbinding met jezelf staan is hiervoor essentieel. Fatima laat niemand ontsnappen en gaat vanuit warmte, liefde en betrokkenheid het gesprek altijd aan. Uiteraard richt zij zich alleen op de mensen die dit ook willen en die hier aan toe zijn. Voor ons past Fatima als een puzzelstukje in onze puzzel die blijft groeien en ontwikkelen.

De kernkwaliteiten die wij in Fatima zien zijn betrokken, betrouwbaar, georganiseerd, oprecht, direct, zorgzaam.