Wie we zijn

Annemiek is een gepassioneerd mens. Zij gunt iedereen de beste versie van zichzelf en wil daar graag een bijdrage in leveren door haar kennis te delen en iemand zijn horizon te verbreden. Jezelf mogen zijn staat daarbij voorop. Zij vindt het vooral belangrijk dat mensen zich veilig voelen.

Sereen zijn

Annemiek weet die veiligheid heel snel te creëren omdat ze oprecht is, goed luistert naar wat mensen zeggen en respectvol met mensen omgaat. Zij gaat altijd uit van mogelijkheden, kwaliteiten, kansen en talent en buigt een negatieve aanpak altijd om naar een positieve benadering.

Linda is een doener en een snelle denker. Een vrouw met lef, doelgericht, doortastend en tegelijkertijd liefdevol naar haar omgeving.

Vanuit intuïtie

Zij doorziet snel processen en wat mensen in dit proces nodig hebben.
Ik ken Linda als zeer betrokken, intuïtief, resultaatgericht en voorzien van een heerlijke dosis humor.

Wij werken samen met

Wij werken samen met een heel team.

Reviews

Wil je weten hoe andere mensen ons ervaren?

Annemiek

Transparante diepte

Annemiek heeft haar kennis en ervaring opgedaan in het onderwijs, eerst als leerkracht later als schoolleider. Zij is nog steeds met die sector verbonden door haar werkzaamheden als voorzitter van het schoolleidersnetwerk. Samen met mij richt zij zich nu meer op de zakelijk markt om met haar talent, drive en passie organisaties te verrijken met De Ontwikkel Cirkel. Vraaggericht met mensen en teams aan de slag voor het verbeteren van persoonlijke effectiviteit, samenwerking, communicatie en bedrijfsresultaten.

Vanuit intuïtie

Wij delen onze passie en vullen elkaar aan op onze uitdagingen. Ik leer door haar te nuanceren en word mij bewuster van mijn energie en mijn kracht. Sinds onze samenwerking ga ik sneller vooruit. Er komen kansen en projecten op ons pad die volledig passen bij wie wij zijn en bij wat wij verder nog willen bereiken en bijdragen aan deze wereld. Dit alles onder de paraplu van De Ontwikkel Cirkel.

De kernkwaliteiten die ik in Annemiek zie zijn betrouwbaar, gedreven, relatiegericht, attent en inspirerend.

Linda

Linda gelooft in open en eerlijke communicatie. ‘Doen wat je zegt, en zeggen wat je doet.’ In haar communicatie is zij hier een levend voorbeeld van. Er ligt meteen op tafel wat zij ervaart en ziet. Zij vertaalt dit in teams en coaching-trajecten snel naar een gewenst resultaat, waarbij zij het proces als zeer waardevol ervaart. Om mensen en teams weer in hun kracht te zetten maar vooral in ontwikkeling te brengen!

Passievol zijn

Ik heb van haar geleerd om ‘gewoon’ te gaan doen. Wat goed voelt, daar hoeft niet meer over getwijfeld te worden. Samen met haar kan ik bergen verzetten. Ik ervaar energie, automatisch aanvullen en een grote drive

Wij delen het actief willen bijdragen aan de creatie van een wereld waar mensen kunnen worden wie zij al zijn. Zich bewuster zijn van hun eigen authenticiteit, hun eigen keuzen en hun kracht om zichzelf te blijven ontwikkelen.
Vanuit onze gezamenlijke passie is de Ontwikkel Cirkel ontstaan. Het actief ontwikkelen van ieders mogelijkheden en kwaliteiten.

Transparante diepte

De kernkwaliteiten die ik in Linda zie zijn enthousiast, besluitvaardig, helder denkend en oprecht.