De Unieke Leider ervaringen deelnemers

“Vernieuwend, positief, zeer prettig, leerzaam.”

Zo worden de sessies van De Unieke Leider ervaren door onze deelnemers. Fijn om te horen want een ontspannen en open leeromgeving is wat ons betreft één van onze belangrijkste voorwaarden. Een sfeer creëren waarbij alle deelnemers zich veilig voelen en helemaal mogen zijn wie ze al zijn.

“Ik heb inzicht gekregen in mijn kwaliteiten en hoe ik die optimaal in kan zetten.”

In die setting maken wij mensen bewust van de waarde van hun levensloop, de bijbehorende ervaringen en hun unieke kwaliteiten die hierdoor ontwikkeld zijn.

Want wij geloven dat iedereen alles al in zich heeft om iedere dag weer een inspiratie voor anderen te zijn. Je bent het je alleen vaak niet bewust omdat alles wat jou bijzonder maakt voor jou zo vanzelfsprekend is.

“Niet de standaard leiderschapstraining met veel theorie maar praktisch en afgestemd op de deelnemers.”

Bij ons geen standaard programma’s. Omdat ieder mens anders is, op een eigen manier leert en ontwikkelt en iedere groep weer een eigen dynamiek met zich meebrengt.

De Unieke Leider geeft je inzicht, bewustzijn en meer vertrouwen in jezelf. Iedere keer weer op een Unieke manier.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde inspiratie

Leider of facilitator

Leider of facilitator

Leider of Facilitator Over leiderschap zijn ontelbare boeken geschreven en er worden even zoveel opleidingen, seminars, trainingen, workshops, lezingen en wat nog meer aan gewijd. Coachend leiderschap, effectief leiderschap, situationeel leiderschap….. de termen zijn...

Lees meer
Uitspreken

Uitspreken

Laatst had ik een gesprek met een dame die al jarenlang haar gevoel aan het negeren is. Het huilen was niet meer te stoppen. In eerste instantie had ze zelf geen idee waarom ze nou zo verdrietig was maar door mijn vragen ontstond er een mooi gesprek en kwamen de...

Lees meer