Reviews

Wie zijn wij en wat doen wij nou eigenlijk?

Maria heeft het gevraagd aan mensen waar wij mee samenwerken of hebben gewerkt. 
Wat deze clip vooral weergeeft is hoe mensen ons beleven en daar zijn we echt supertrots op!

Kijk je mee?

De dag was er een met een WOW

Heel persoonlijk en confronterend, maar op een aangename en/of vertrouwde manier. Elke persoon doet mee met eigen doelen, maar je wordt vanaf het begin erg door elkaar gestimuleerd en ondersteund om – met gebruik van inzichten/opvattingen van elkaar – jouw doelen te behalen.

Het blijkt wel dat ik de sessies als heel warm, welkom en prettig heb ervaren. Het is toch echt weer een aanzet geweest naar nieuwe inzichten en meer vertrouwen. Dit is ook hoe ik jullie zou aanbevelen: Warme en open coaches die zorgen voor prettige en veilige sfeer tijdens de sessies. Zij helpen jou in drie sessies meer vertrouwen in jezelf te vinden en jou nieuwe inzichten te verkrijgen.

Positief en vooral heel open. Voor mij een eyeopener om met emoties om te gaan. Emoties hebben mag!

De Pioniers Plek sprak mij aan omdat ik meer verantwoordelijkheid over mijn leven wil nemen en ik herkende mij in jullie verhaal.

Dat mijn “licht” mensen weet te motiveren en te stimuleren.

Minder in mijn hoofd en meer in mijn gevoel

Leerzaam goed voor stappen in de toekomst

Complimenten voor de wijze waarop jullie jezelf presenteren, dit komt zodanig ontwapenend over dat de mensen zich heel snel op hun gemak voelen en er een prettige sfeer ontstaat.

Persoonlijk geniet ik ervan om jullie bezig te zien met iedere keer weer een andere groep mensen met andere drijfveren en hun eigen dynamiek.

Effectieve themasessies waarbij je meer inzicht kunt krijgen in je eigen communicatieve vaardigheden/ eigenschappen en hoe jij op de ander overkomt. Verder krijg je ook handvatten mee hoe jij je vaardigheden kunt verbeteren en meer begrip kunt krijgen in de ander.

Linda en Annemiek weten je te inspireren, weten meer uit jou als mens en als ondernemer te halen. Laten je nadenken, voelen en stappen maken, zodat je als ondernemer steeds comfortabeler wordt. Ze coachen, laten je zelf ontdekken en gaan als een kameleon mee in wat je nodig hebt. Zien dat nog voor je het zelf ziet. Ze geven alles en krijgen er ook duidelijk zelf veel energie van. Uniek concept! 

Ik vond het een mooie ervaring, die me zeker meer inzicht heeft gebracht. Inzicht in mezelf maar ook naar een ander

Laagdrempelig, verrijkend, samen met “collega’s” ontwikkelen in het ondernemerschap, leren van elkaar, begeleid worden in het ondernemerschap.

Welk inzicht heb je meegenomen? Veel mooie en nieuwe inzichten voor mij persoonlijk was het stukje van verdriet in de ogen kijken en hier deels afscheid van nemen en daarnaast het ook omarmen het verdriet mag er zijn. Ook het stukje hardheid/ zakelijkheid. Waarvan ik steeds dacht dat ik dit moest hebben is weggegaan na deze sessie/opstelling. Het past niet bij mij en het hoeft niet om te bereiken wat ik wil bereiken.

Ik vond het heel prettig om met een duidelijk doel aan de slag te gaan en hier begeleiding in te krijgen. Ik heb veel aan de sessies gehad.

Iedereen deed actief mee. Wat ik daarmee wil zeggen is, dat wanneer hieraan deelneemt, wat ook spannend is, je het woord gegeven wordt en daarmee uit je comfortzone moet stappen. Je haalt er altijd iets uit, je kan niet weg duiken.

Heel waardevol om mijn verlangen visueel te maken door er een symbool aan te koppelen.

Leerzaam, interessant, toepasbaar met bijna elk beroep!

Ik voelde verbinding en het was heel gaaf om nieuwe mensen te leren kennen.

Het inzicht dat je als leider meer aan je medewerkers kan overlaten dan dat je in eerste instantie denkt, was voor mij een echte eye-opener.

Authentiek krachtig en tot de kern! Linda en Annemiek zijn een prachtig duo die een sessie zo begeleiden waardoor je vol inzichten en inspiratie de sessie “verlaat”. Ik keek iedere keer weer uit naar de volgende bijeenkomst.

Door de Unieke Leider leer je jezelf beter kennen en ga je ook begrijpen waarom je dingen anders doet dan een ander.

De ochtend heeft mij getriggerd om weer focus aan te brengen op datgene wat voor mij nu belangrijk is.

Ik ervaar de sessies bij De Ontwikkel Cirkel als prettig, ongedwongen, met aandacht voor de mens.

Je hebt me weer teruggebracht bij mezelf. Bij mijn kwaliteiten en kracht. Ik heb weer zin in mijn werk want ik weet wat ik kan en wie ik ben.

Ik ben mij er van bewust geworden dat goede communicatie begint bij respect; praat met iemand en niet tegen iemand.

Ik vind dat jullie heel flexibel zijn in het programma en mee kunnen buigen met de medewerkers in hun emotie. Daarentegen zorgen jullie er ook goed voor dat de deelnemers niet te lang in bepaalde details blijven hangen en trekken jullie het gesprek weer vlot in het programma.

Jullie stralen ook medeleven en betrokkenheid uit op een manier die teweegbrengt dat de deelnemers uit eigen beweging ook positieve aspecten aankaarten en de ontbijtsessie geen klaagzang wordt.