fbpx

Regelmatig overvalt het me. Zo’n kriebelend gevoel in mijn buik, een gevoel van verwachting, energie, positiviteit en geluk. Er komt iets moois aan. In deze staat ervaar ik het leven als een cadeau.

Ik ben me ineens weer bewust van de warmte van de zon. Het gezang van vogeltjes hoor ik en bruisend denk ik de lente te voelen. Er komt iets moois aan.

Vol vertrouwen wandel ik door het leven. Ik kijk vrolijk rond, geef iedereen mijn glimlach die zich in mijn omgeving begeeft. Ik krijg glimlachjes terug, vriendelijke uitwisselingen die even duren. Ik loop rechtop, open en alles om heen opslurpend. Er komt iets moois aan.

Ik wandel door het leven naar waar ik moet zijn. Diep vanbinnen voel ik het, ondanks dat ik best weleens twijfel. Ik me afvraag waarom ik dit nu weer op deze manier doe. Waarom ik dat mooie aanbod heb afgeslagen, mijn vaste baan heb opgezegd.

Ik ben op weg naar iets waarvoor ik geboren ben, wat alle puzzelstukken van mijn leven laat samenvallen. Er komt iets moois aan. Wacht eens, ben ik nog op weg?

Bam, daar is het besef. Het is al mooi!

Mijn gevoel heeft me precies daar gebracht waar ik moet zijn. Met Linda bij de Ontwikkel Cirkel. Dat heerlijke gevoel, van verwachting, bestemming, blij met mezelf zijn, het leven omarmen.

Dat gevoel ga ik aan andere mensen geven. In een van onze Ontwikkel Cirkels.