Het privilège van ondernemen

Regelmatig overvalt het me. Zo’n kriebelend gevoel in mijn buik, een gevoel van verwachting, energie, positiviteit en geluk. Er komt iets moois aan. In deze staat ervaar ik het leven als een cadeau.

Ik ben me ineens weer bewust van de warmte van de zon. Het gezang van vogeltjes hoor ik en bruisend denk ik de lente te voelen. Er komt iets moois aan.

Vol vertrouwen wandel ik door het leven. Ik kijk vrolijk rond, geef iedereen mijn glimlach die zich in mijn omgeving begeeft. Ik krijg glimlachjes terug, vriendelijke uitwisselingen die even duren. Ik loop rechtop, open en alles om heen opslurpend. Er komt iets moois aan.

Ik wandel door het leven naar waar ik moet zijn. Diep vanbinnen voel ik het, ondanks dat ik best weleens twijfel. Ik me afvraag waarom ik dit nu weer op deze manier doe. Waarom ik dat mooie aanbod heb afgeslagen, mijn vaste baan heb opgezegd.

Ik ben op weg naar iets waarvoor ik geboren ben, wat alle puzzelstukken van mijn leven laat samenvallen. Er komt iets moois aan. Wacht eens, ben ik nog op weg?

Bam, daar is het besef. Het is al mooi!

Mijn gevoel heeft me precies daar gebracht waar ik moet zijn. Met Linda bij de Ontwikkel Cirkel. Dat heerlijke gevoel, van verwachting, bestemming, blij met mezelf zijn, het leven omarmen.

Dat gevoel ga ik aan andere mensen geven. In een van onze Ontwikkel Cirkels.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde inspiratie

We bestaan drie jaar

We bestaan drie jaar

Vanuit Kernkr8, een super waardevolle, leuke en leerzame samenwerking met Maria Slaman in 2017 is in januari 2018 De Ontwikkel Cirkel geboren. Maria sloeg haar eigen weg in en wij wilden graag met elkaar verder. De naam was er heel snel. De missie persoonlijke...

Lees meer
Thuiswerken

Thuiswerken

Thuiswerken wat betekent dat voor jou? Is deze vraag wel eens aan jou gesteld door het bedrijf waar je voor werkt? Het antwoord op deze vraagt maakt voor ons vooral de cultuur of het systeem van een organisatie zichtbaar. Wordt er op afstand interesse getoond hoe het...

Lees meer
Een kopje thee

Een kopje thee

Een kopje thee Laatst sprak ik een client die zichzelf “even helemaal niet meer herkende” zoals ze het zelf omschreef. Zij barstte om niets in huilen uit, reageerde snel kortaf, had nergens meer puf voor. We zijn samen op zoek gegaan naar gebeurtenissen van de...

Lees meer