fbpx

Specials

Omdat ieder mens uniek is, zijn eigen klank heeft vraagt dit om een afgestemde aanpak. Daarom werken wij niet met vaste programma’s. Wel hebben we diverse thema’s waar we mee werken zoals De Unieke Leider, De Unieke Coach, De Unieke Stem en nog heel veel meer.

Ieder kwartaal werken we met een thema gericht op persoonlijke ontwikkeling en organiseren we een speciale dag om verdieping op dit thema aan te brengen. Zo hebben we in het tweede kwartaal met het thema vertrouwen gewerkt en werken we dit derde kwartaal met het thema jezelf zijn.

Op onze speciale dag verkennen we het thema verder met elkaar, onderzoek je welke stappen jij daar in wilt zetten en maken we ook meteen een stap in die richting. Zo’n dag geeft inzicht, herkenning door de uitwisseling met de groep en handvatten om na die dag mee verder te ontwikkelen.

De concrete invulling van een dag vind je vooraf niet omdat ieder mens anders werkt en andere doelstellingen heeft op een thema. Daar stemmen wij op af en daar passen wij onze aanpak op aan.

In verbinding zijn, dat is onze missie. Dat jij je verbindt met jouw unieke kracht en dat wat je doet of wat je kiest past bij jou en bij wat jij te brengen en te bieden hebt.

Special Vertrouwen

Dit is Piotr zijn ervaring:
” Ik had eigenlijk geen verwachting. Er was weinig verteld en los gelaten waar het over zou gaan. Dit vond ik best wel spannend, toch was ik ook wel heel nieuwsgierig, al weet ik dat ik binnen de organisatie van De Ontwikkel Cirkel me veilig mag en kan voelen. Dat was voor mij wel een goed teken, een fijn gevoel. Wat voor mij heel erg belangrijk is, is dat je je veilig voelt. Dat ervaarde ik vrijwel meteen. Een goede energie. Ik voelde verbinding en het was heel gaaf om nieuwe mensen te leren kennen. Er is zoveel moois te ontdekken aan mensen waardoor ik deze dag heb ervaren dat, de inhoud, de mens mooier en interessanter maakt. Soms heb je dat mensen wel aanwezig zijn, maar geen deelgenoten zijn, dat waren we hier wel. Iedereen deed actief mee. Wat ik daarmee wil zeggen is, dat wanneer je hieraan deelneemt, wat ook spannend is, je het woord gegeven wordt en je daarmee uit je comfortzone moet stappen. Je haalt er altijd iets uit, want je kan niet weg duiken.

Ik heb de eerste dagen na de special moeten landen. Qua vertrouwen over wie ben ik, hoe ga ik met relaties om, waar staan ze, comfortzone, wie mag er in mijn comfortzone staan, wie heb ik lief en voor wie wil ik moeite voor doen. Dus de vriendschappen en relaties zijn voor mij in mijn hoofd en voor mijn gevoel op de kop gegaan.
Ik zie een beetje een vreemde metafoor: je bent net zo als een banaan, van je schil af. Je bent aan het pellen tijdens zo’n dag. Je hebt vertrouwen, je hebt een schild aan, je verleden heeft je een pantser gebouwd want je hebt in bepaalde aspecten niet meer zoveel vertrouwen, maar door deze dag, zie ik als het verzachten. Ik zie voor me dat je dat banaantje schilt en daaronder is dat banaantje heel zacht en geel en ja dat is dan ook de kleur van nieuwe energie en dan denk ik ja; nu heb ik meer vertrouwen in mijn eigen ik. Ik merk ook dat ik nu zachter ben geworden, ook naar mezelf toe. Heeft me ook heel veel vertrouwen gebracht. Ik zie het in mijn houding, en in mijn denk wijze.

Ik zou het anderen zeker aanraden. Ik ben van mening dat als je wilt doorgroeien, ontwikkelen en je de optie en kans hebt, om ervoor te gaan bij De Ontwikkel Cirkel. Daar is een hele mooie liefdevolle warme en vertrouwde veilige ruimte, waarin jij mag zijn en worden wie je bent. De ervaring die ik heb met De Ontwikkel Cirkel is vanaf dag 1 al zo. De methodiek vanuit het hart, vanuit je ziel, je pad, je purpose, je intuïtie. Gewoon vanuit je zijn, leven en acteren en ontwikkelen. De Ontwikkel Cirkel doet dat, Linda en Annemiek doen dat heel mooi.

Ik denk dat het wel mooi is om het af te sluiten met: Ben je opzoek naar jezelf, wil je je ontwikkelen en wil je leven vanuit je hart, in een veilige ruimte en omgeving dan kan dat daar zeker.”

Special Jezelf zijn

De zomer ligt nog voor ons. Een zomer van licht, zon en vaak ook wat extra vrije tijd. Tijd waar je naar uit kijkt omdat je dan even helemaal jezelf kunt zijn. Tijd waarin jij je eigen ritme bepaalt, doet wat je leuk vindt of waar je vooral behoefte aan hebt, hoe fijn is dat?

Hoe fijn zou het zijn om ook buiten de vakantieperiode wat vaker jezelf te zijn? Wat vaker te doen waar JIJ behoefte aan hebt, wat meer te kunnen meebewegen op de stroom van de dag.

Onze volgende speciale editie staat gepland op vrijdag 27 augustus. Een extra speciale editie omdat wij deze samen organiseren met Christianne van Herzien.nu.

Tijdens deze bijzondere dag ervaar je de waarde van helemaal jezelf zijn. Hoe meer jij je bewust bent van die waarde hoe vaker je er bewust voor gaat kiezen.

En het goede nieuws is…. Alles is er al! Dat willen wij jou vooral laten ontdekken.

Wij kunnen je garanderen dat je vol energie, inzichten, vertrouwen en met misschien ook wel waardevolle nieuwe verbindingen het weekend in gaat.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten.

Neem contact met ons op:

15 + 1 =