fbpx

De Ondernemers Cirkel

Ons netwerk bestaat uit een diversiteit van waardevolle en inspirerende mensen en is altijd in beweging. Er sluiten mensen aan, er stappen mensen uit, het beweegt mee met onze ontwikkeling en met onze bezigheden. Wij zetten ons netwerk in om te leren, te sparren, nieuwe mensen te ontmoeten en om onze intenties om te zetten in tastbare resultaten. Zo’n uitgebreid en waardevol netwerk dat gunnen wij iedereen.

Alles wat wij zelf hebben gedaan en ontdekt op het gebied van bestaande netwerken heeft ons veel gebracht maar sloot uiteindelijk onvoldoende aan bij onze behoeften. Wat wij daarin vooral misten was de aandacht voor persoonlijke ontwikkeling en groei.

– Waar loop ik als mens en/of ondernemer tegen aan?
– Wat houdt mij tegen om bepaalde zaken op te pakken?
– Wat heb ik nodig om stappen te zetten die mij verder brengen?

Ook de verdieping op thema’s zoals acquisitie, waarde bepalen, focus vonden wij onvoldoende terug. Daarom zijn we in maart 2018 gestart met De Ondernemers Cirkel waarin wij het netwerken verbinden met jouw persoonlijke ontwikkelproces.

DE KRACHT VAN SAMENWERKEN

Samenwerking is een waardevolle versterking van het persoonlijke ontwikkelproces. Daar ligt ook onze kracht. Wij weten in korte tijd de intenties en doelstellingen van een groep mensen zodanig te verbinden dat er een inspirerende en krachtige energie ontstaat én een afgestemd resultaat. Persoonlijke ontwikkeling en samenwerking zien wij daarom als absolute meerwaarde van De Ondernemers Cirkel.

VANUIT VERBINDING ONTSTAAT ER EEN KRACHTIGE ENERGIE

Iedere drie maanden behandelen we een nieuw thema dat ontstaat uit de vraag van de deelnemers. Deze thema’s zijn gericht op persoonlijke ontwikkeling, ondernemen en een succesvolle groei van jouw onderneming die past bij jouw missie. Iedere twee weken komen we bij elkaar voor ontwikkeling, verbinding en het delen van ervaringen.

De investering bedraagt € 295 euro exclusief 21% BTW

De Ondernemers Cirkel – E-book en informatie

Wil je ervaren wat De Ondernemers Cirkel voor jou kan betekenen? In 2021 starten we weer met de nieuwe edities. Je kunt als gast bij ons aanschuiven en ervaren wat De Ondernemers Cirkel voor jou kan betekenen.

Ben je geïnteresseerd en wil je vast meer informatie? Vul onderstaand formulier in en ontvang direct ons e-book of kijk hier voor meer informatie.

 

 

 

Ondernemen zoals je bent is ook nee durven zeggen.

Dit zijn een aantal grepen uit een vacature voor een freelance opdracht waar ik enige tijd geleden op heb gereageerd. Ik heb ze bewust uit een context gehaald, de intentie blijft hetzelfde. “…misschien wel buiten hun comfortzone…” “….dit vereist een andere...

Ondernemen zoals je bent

Cirkels Leven en ondernemen zoals je bent is volgens ons het mooiste en meest waardevolle wat je kunt bereiken. Het zou ook het simpelste moeten zijn maar dat is het allesbehalve. Want zijn zoals je bent is geen vast gegeven. Je hebt een absolute basis maar daaromheen...

Ondernemen met waarde

Waarde geven. Is dat niet waar wij allemaal naar op zoek zijn. Welke waarde heb ik voor anderen, wat is mijn bestaansrecht? Wat is de waarde van situaties of gebeurtenissen die je meemaakt?Waarom is het ene wel van waarde voor mij en het andere helemaal niet? Hoe? Op...

Het privilège van ondernemen

Regelmatig overvalt het me. Zo’n kriebelend gevoel in mijn buik, een gevoel van verwachting, energie, positiviteit en geluk. Er komt iets moois aan. In deze staat ervaar ik het leven als een cadeau. Ik ben me ineens weer bewust van de warmte van de zon. Het gezang van...

Deelnemer REVIEW DE ONDERNEMERS CIRKEL

LAAGDREMPELIG | UNIEK CONCEPT | VERRIJKEND

Deelnemer REVIEW IN BEDRIJF

MENSENKENNIS | BETROKKENHEID | PROFESSIONEEL

VERTROUWD | OPENHEID | INSPIREREN

REVIEW DE PERSOONLIJKE CIRKEL

Slider