fbpx

De Unieke Stem

Het thema van het afgelopen jaar dat er voor ons is uitgesprongen is ‘het eerlijke gesprek op de juiste plek voeren’. We hebben gemerkt dat het best lastig gevonden wordt om naar elkaar uit te spreken WAT iets met ons doet, HOE we bepaalde situaties ervaren en WAT we nodig hebben om effectiever met elkaar te kunnen samenwerken.

Hoe spreek je op een opbouwende manier naar een collega, manager, directeur uit dat je last hebt van bijvoorbeeld zijn of haar manier van communiceren of handelen? HOE doe je dat zonder iemand te beschadigen? Omdat we dat nu niet zo goed weten gaan we het liever uit de weg. Maar dat lost het natuurlijk niet op!

Daarom hebben wij “De Unieke Stem” ontwikkeld. In drie sessies gaan we aan de slag met praktijksituaties en werken we aan de ontwikkeling van de vaardigheden die nodig zijn om het eerlijke gesprek met elkaar te voeren, daar energie van te krijgen én de ander in zijn of haar waarde te laten.

Een eerste sessie is altijd een cadeau van ons.

De Unieke Stem

Om volledig te kunnen omvatten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen kun je ons het beste ervaren. Daarom is een eerste sessie altijd een cadeau van ons aan jouw organisatie. Zo voel je onze passie, onze kracht en onze oprechtheid om jou het allerbeste resultaat te leveren dat jij voor jezelf wenst.  

15 + 11 =

Deelnemer REVIEW DE ONDERNEMERS CIRKEL

LAAGDREMPELIG | UNIEK CONCEPT | VERRIJKEND

Deelnemer REVIEW IN BEDRIJF

MENSENKENNIS | BETROKKENHEID | PROFESSIONEEL

VERTROUWD | OPENHEID | INSPIREREN

REVIEW DE PERSOONLIJKE CIRKEL

Slider