De Unieke Ik

De Unieke Ik

Wij werken niet met vaste programma’s omdat voor ons de kracht zit in het afstemmen op de vraag/behoefte van de mens en de organisatie. Wel hebben we inmiddels een aantal vaste thema’s waar we ontwikkeling op maat voor aanbieden.

Met De Unieke Ik bieden we jou de mogelijkheid om af te stemmen op jezelf. In een traject van drie sessies raken we een aantal specifieke inzichten aan en gaan we op zoek naar de antwoorden die jij in je draagt, zoals wat maakt mij uniek, hoe kan ik dichter bij mezelf blijven en wat heb ik daarvoor nodig?

Ben jij:

  • Een gedreven mens en daardoor geneigd om over je grenzen te gaan?
  • Iemand die een zetje nodig heeft om een volgende stap te zetten?
  • Die persoon die zich altijd aanpast maar graag dichter bij jezelf wil blijven?
  • Aan het re-integreren na een burn-out en op zoek naar een positieve boost?

Iedere mens heeft zijn eigen uitdagingen en daarom zijn de leerdoelen en de verwachtingen tijdens een sessie ook voor iedereen anders. Daar ligt onze kracht. Wij weten in korte tijd de intenties en doelstellingen van een groep mensen met elkaar te verbinden en te vertalen naar een resultaat op maat.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten.

De Unieke Ik ervaren

Om volledig te kunnen omvatten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen kun je ons het beste ervaren. Een eerste sessie geven wij altijd cadeau als blijk van waardering voor het vertrouwen dat in ons wordt gesteld. Ook kunnen wij op deze manier ontdekken of wij als mens en organisatie bij elkaar passen. Omdat werken vanuit relatie voor ons de basis is voor duurzame ontwikkeling.