De Inspiratiedagen

De Unieke Coach

“Ik wil graag gaan coachen maar ja… er zijn al zoveel coaches, wie ben ik? Wat heb ik te brengen?”⠀⠀ ⠀⠀

Deze vraag heeft ons geïnspireerd om het traject De Unieke Coach te ontwikkelen waarin we op reis gaan naar authentieke kracht

Wat maakt jou als coach uniek?
Wat is jouw unieke waarde?
Jouw persoonlijke ontwikkelpunten staan bij ons altijd centraal. Door te doen, te ervaren én gebruik te maken van elkaars indrukken en inzichten ga jij hier stappen in zetten en je waarde ontdekken.

“Inspirerend, verbindend intens”

“Ik heb ontdekt dat ik helemaal goed ben zoals ik ben en daardoor heel veel heb te bieden”

Jouw leerdoelen op het thema coaching kunnen anders zijn of een andere nuance hebben dan die van de andere deelnemers. Dit maakt dat ook jouw verwachtingen van een sessie anders zijn. Daar ligt onze kracht. Wij weten in korte tijd de intenties en doelstellingen van een groep mensen met elkaar te verbinden en te vertalen naar een resultaat op maat.

Wij kijken er naar uit om je te ontmoeten.

 

Download de E-story

Als je nu alvast meer wilt weten over het concept dan kun je de e-story downloaden.

Aanmelden

Wij jij je aanmelden voor De Unieke Coach? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

6 + 12 =

Graag delen we de ervaring van een deelnemer van de unieke coach met jullie:

“Het is altijd interessant om zoiets in woorden te vatten. Het is een hele veilige, goede en menselijke omgeving. Dat is wat ik er heel mooi aan vindt. De oefeningen die we samen hebben gedaan zijn allemaal een vorm van verdieping, waarin je leert heel goed te kijken naar waar je staat en wat je voelt. Je leert met elkaar, om te onderzoeken, te vragen en de diepte in te gaan. Het draagt daardoor bij aan het vallen in een dieper emotioneel gebied.

Vanaf het moment dat je sessie binnenkomt en de uren daarna heb je de vrijheid daarin te vertoeven. Je maakt een menselijke connecties en verbinding en dat is echt hartverwarmend. Hierdoor ga je vanzelf de juiste vragen stellen en sta je ook open om intuïtief dingen omhoog te laten komen, door die verbinding. Dat is tenminste hoe ik dat heb ervaren en het heb kunnen gebruiken.

Ik ben heel benieuwd wat het allemaal gaat brengen. Ik ga nu bij De Ontwikkel Cirkel stage lopen om bewust coach te worden, daar zie ik naar uit. Daarom ben ik erg blij met de ervaring van De Unieke Coach waar ik me vooral, door zowel Linda als Annemiek, uitgenodigd voel de vrijheid te nemen te koersen op je eigen intuïtie.”