De Ondernemers Cirkel

De Ondernemers Cirkel

We hebben De Ondernemers Cirkel in het leven geroepen voor ondernemers en mensen die voor zichzelf willen beginnen. Eens in de maand komen we met een kleine groep samen. We nemen een ochtend de tijd om stil te staan bij jou en je onderneming. In een intieme setting gaan we samen ontdekken wat er speelt en waar er op dat moment behoefte aan is. Heb je een nieuw idee dat je wil toetsen? Loop je ergens tegenaan en wil je erover sparren? Of heb je tips of hulp nodig bij een bepaald aspect? Het kan echt van alles zijn. De invulling van de ochtend laten we daarom ter plekke ontstaan.

Het is ons doel om ondernemers bij elkaar te brengen, zodat je van elkaar kunt leren en jezelf en je onderneming verder kunt ontwikkelen. De link met een netwerkborrel is snel gemaakt, maar dat is het absoluut niet! Bij ons hoef je jezelf niet in 1 minuut te pitchen of met je visitekaartje op iemand af te stappen. Wij zorgen dat jij de aandacht en tijd krijgt die je nodig hebt. Wij zorgen ook voor een open en ontspannen sfeer waardoor we met elkaar de diepte in kunnen. Je zult merken dat je bij ons sneller geneigd bent om iets te delen dan dat je dat normaal gesproken doet. In korte tijd ontstaat een hechte band met elkaar. En je gaat altijd naar huis met nieuwe inzichten en inspiratie. Dat je er een klant aan overhoudt, of dat je in de toekomst wellicht met elkaar gaat samenwerken is een mooie bijkomstigheid.

Vind je het abstract klinken? Dat is het ook, want wij werken vanuit intuïtie. Wij voelen aan wat de groep op dat moment nodig heeft. Vooraf denken we wel na over een thema en een bijpassende werkvorm, maar als blijkt dat het niet past bij de groep dan kiezen we samen iets anders uit.

Mocht je nog vragen hebben, bel ons dan via 085-4017579. Wil je je meteen opgeven? Mail ons. Ken je iemand voor wie dit leuk zou zijn? Breng ons dan met diegene in contact.

We kijken ernaar uit om je te ontmoeten!

Tarief voor deelname

De eerste keer dat je meedoet is geheel vrijblijvend. Daarna werken we met strippenkaarten voor 6 bijeenkomsten. 

Voor meer informatie, neem dan contact met ons op.