fbpx

Wij zoeken trainers en coaches voor het uitbreiden van onze Ondernemers Cirkel.

 

Onze naam zegt het al, wij werken aan ontwikkeling. Het ontplooien van ondernemers skills, met een team stappen zetten, en persoonlijke ontwikkeling.

Onze ambitie is dat mensen hun kwaliteiten en vaardigheden optimaal inzetten zodat zij een succesvolle leef- en werkomgeving creëren. Wij bieden vraaggerichte trajecten aan en maken beleving en de stappen die gezet worden meetbaar en concreet.

Trainers en coaches gezocht

De pilot van onze Ondernemers Cirkel gaat op 9 maart van start en dat is nog maar het begin! Wij hebben in de aanloop naar deze pilot gemerkt dat wij een snaar raken. Veel ondernemers hebben behoefte aan verdieping op een bepaald thema, missen het samenwerken met collega ondernemers en willen wel stappen zetten om te groeien maar nemen er onvoldoende tijd voor. Met De Ondernemers Cirkel combineren wij persoonlijke ontwikkeling met het uitbreiden van een waardevol netwerk.

Wat is als trainer / coach je beste marketing? Beleving en ervaring! je kunt het nog zo mooi vertellen en omschrijven, het doen is waarmee je binnenkomt. Wij zoeken mensen die samen met ons een Ondernemers Cirkel willen opstarten in hun eigen regio. Je kunt dit podium direct gebruiken voor het vergroten van je eigen netwerk. 

Aan de hand van een aantal informatiesessies onderzoek je waar de behoefte naar uitgaat in jouw regio. Met dat specifieke thema ga je drie maanden met minimaal tien bevlogen en leergierige ondernemers aan de slag. Iedere twee weken komen jullie bij elkaar, ontbijt je samen en verzorg je een workshop, training of lezing of een intervisie sessie gericht op dat specifieke thema.

Ben jij een trainer of coach met:

  •       Ervaring op het gebied van persoonlijke- en teamontwikkeling?
  •       Een passie om mensen verder te brengen, te bewegen en te inspireren?
  •       Behoefte aan een platform om zichzelf te ontwikkelen en het netwerk te vergroten?
  •       Een onbedwingbare drang om te trainen en te coachen?

Dan zijn wij op zoek naar jou! Wil je het avontuur met ons aangaan? Op donderdag 22 maart organiseren wij van 10:30 tot 12:00 een informatiesessie in Purmerend. Als je vragen hebt of je aan wilt melden voor deze sessie stuur dan een bericht naar info@deontwikkelcirkel.nl. Zie voor meer informatie https://deontwikkelcirkel.nl/de-ondernemers-cirkel/