Werken op locatie

Gisteren een dagje op locatie in Papendrecht. Onze zeer regenachtige en avontuurlijke rit begon om 6:30 vanuit Purmerend. Altijd fijn om samen te reizen want dan kunnen we tenminste weer even bijpraten. We zaten dus rond 7:30 lekker bij te kletsen ergens op de A27 en oeps…. Afslag gemist! Gelukkig zitten we altijd heel ruim in onze tijd want we reden vol de file in. Lang leve de navigatie die ons op een toeristische route langs onder andere Giessendam stuurde. Rond 8:30 kwamen we dan eindelijk aan op de locatie.

“Met wie hebben jullie een afspraak?” Vraagt de vriendelijke receptioniste aan ons. Nou, eens even kijken…. We nemen onze afspraken door. Uiteindelijk slaat de dame achter de receptie aan op iemand die ook al in het pand aanwezig is. Enthousiast worden we door één van ‘onze’ bouwmanagers opgehaald. ‘Verrassing’ roepen wij. Al babbelend lopen we de trap op en brengt hij ons naar een ruimte waar we ons voor de dag kunnen installeren. Na de nodige koffie en thee gehaald te hebben gaan we lekker aan de slag, rondje lopen en met mensen in gesprek, rondje bellen met andere bouwmanagers om input voor de volgende sessie op te halen, geplande afspraak met HR, spontane ontmoetingen, afstemmen met de locatiemanager.

We zijn weer veel informatie rijker aan het eind van de dag. “Gaan jullie dit vaker doen?” vraagt een enthousiaste en ambitieuze bouwmanager op locatie aan ons. Hij vindt het erg fijn om even met ons te kunnen sparren over leiderschap, lastige gesprekken voeren en balans vinden tussen inhoud en aandacht voor de mens hebben. Dus JA! Wij hebben vandaag bij meerdere collega’s de aansluiting gevonden, de behoefte om verbinding te brengen dus ook hier gaan we vaker zijn. Bij de uitgang komen we nog twee monteurs tegen die we kennen vanuit eerdere sessies. We praten nog even bij, hebben enorm veel pret om herkenbare situaties en nodigen ze uit om vooral ook bij een ontbijtsessie aan te schuiven. Als wij door het poortje lopen staan zij ons uit te zwaaien. Zij brengen de technische verbindingen tot stand en wij de menselijke verbindingen. Wat ons betreft een match made in heaven!

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde inspiratie

We bestaan drie jaar

We bestaan drie jaar

Vanuit Kernkr8, een super waardevolle, leuke en leerzame samenwerking met Maria Slaman in 2017 is in januari 2018 De Ontwikkel Cirkel geboren. Maria sloeg haar eigen weg in en wij wilden graag met elkaar verder. De naam was er heel snel. De missie persoonlijke...

Lees meer
Thuiswerken

Thuiswerken

Thuiswerken wat betekent dat voor jou? Is deze vraag wel eens aan jou gesteld door het bedrijf waar je voor werkt? Het antwoord op deze vraagt maakt voor ons vooral de cultuur of het systeem van een organisatie zichtbaar. Wordt er op afstand interesse getoond hoe het...

Lees meer