Weekoverzicht

Het is alweer maart! Ongelooflijk hoe snel het gaat en wat gebeurt er veel. Wij nemen jullie graag mee bij een willekeurige week van De Ontwikkel Cirkel.

Iedere maandag starten we met een weekstart op ons kantoor. Wij kijken met elkaar terug naar successen, kansen en ontwikkelingen van de afgelopen week en vooruit naar planning, zichtbaarheid en relatiebeheer. Daarnaast bespreken we de lopende zaken en staan we even stil bij onze samenwerking en hoe we de samenwerking met onze zakenrelaties, klanten en overige betrokkenen ervaren. De eerste maandag van de maand koppelen we een maandstart aan de weekstart waarin we inzoomen op financiën, acquisitie, zichtbaarheid, relatiebeheer en toetsen we of we op schema liggen voor de doelen die we ons zelf stellen. Altijd een fijn begin van de week. Afgelopen maandag hadden we in de middag een strategie sessie op kantoor en een klantafspraak in Utrecht. Het komt steeds vaker voor dat we afspraken moeten verdelen wat natuurlijk een heel goed teken is maar wat we stiekem toch ook wel een beetje jammer vinden. Maar ja, dat is de prijs die je betaald voor het laten groeien van je bedrijf en die betalen we graag!

Dinsdag een ochtend werken op locatie bij de klant. Het is voor ons heel fijn om zo betrokken te zijn bij de medewerkers omdat we dan supersnel kunnen schakelen met mensen. Mensen die het lastig vinden om dingen naar elkaar uit te spreken voorzien we van coaching en begeleiding, we denken mee over allerlei initiatieven vanuit de medewerkers voor het verbeteren van de menselijke verbinding, we geven onafhankelijke aandacht en support, we brengen mensen met elkaar in contact over afdelingen heen, er ontstaan spontane gesprekken over samenwerking, het geven van feedback, leiderschap en nog heel veel meer. EN we hebben echt ontzettend veel lol en plezier! Ook niet onbelangrijk. In de middag hadden we nog een mooi gesprek op kantoor met een inspirerende vrouw uit ons netwerk voor een eventuele samenwerking in de toekomst.

Woensdag een eerste sessie van groep drie (van vijf groepen in totaal) van De Unieke Leider met medewerkers van Volker WesselsTelecom. Wat is dat iedere keer toch weer een bijzonder mooie ervaring! Gedreven mensen, gevoelige verhalen, verbinding en inzichten zijn een aantal steekwoorden die bij ons opkomen. Het doel van het traject is om, naast persoonlijke ontwikkeling natuurlijk, het leiderschap optimaal te laten aansluiten op de werkvloer. Daar is ook een enorme behoefte aan! Hoe kan ik het team meer betrekken, zelfstandiger laten werken en zelf meer betrokken zijn. Elkaar inspireren, ervaringen delen, het komt allemaal langs tijdens zo’n sessie. In de middag nog even een lunch met een manager van dezelfde klant in Breukelen om bij te praten en ervaringen te delen.

Donderdag een (voor ons doen) rustige opstart. Om 8:00 uur op kantoor, even samen bijpraten. Daarna een coachklant voor de een en lekker schrijven, contacten onderhouden en allerlei andere taken uitvoeren voor de ander. In de middag onze eerste teamdag! Een middag die wij hebben georganiseerd voor diverse mensen uit ons netwerk waar we al mee in gesprek zijn, die soms ook al aangesloten zijn (geweest) bij een Ondernemers Cirkel, een Unieke Leider of via een andere route op ons pad zijn gekomen. Want we zijn aan het groeien. Een bewuste keus omdat we zo ontzettend veel meer moois willen leveren voor mensen en bedrijven op het stuk dat wij doen. Oprechte verbinding, persoonlijke ontwikkeling, werkplezier, leiderschap…. Er is nog zoveel te doen en dat kunnen wij niet alleen. We hadden echt een magische middag met ‘ons’ team. Super dankbaar, vol vertrouwen en met een snufje ongeduld want wat willen we graag met elkaar aan de slag! Het vervolg is al gepland en de eerste concrete stappen worden de komende periode ook gezet. Het duurt niet lang meer voordat wij ons ook in opdrachten bij klanten gaan verdelen met partners die bij ons aansluiten.

Vrijdag was Annemiek een ochtendje bij de klant voor het voorbespreken van een nieuw traject en was Linda een ochtendje op kantoor voor het schrijven van allerlei teksten voor allerlei doeleinden. In de middag onze eerste netwerkbijeenkomst op kantoor voor het delen en vieren van successen met elkaar. Wat een mooie opkomst voor de eerste keer! Tien ondernemende mensen die elkaar hebben ontmoet, geïnspireerd, nu met elkaar zijn gelinkt en natuurlijk hebben we met elkaar successen uitgewisseld en besproken waar we ook trots op zijn. Wij kijken uit naar de volgende bijeenkomst op 27 maart.

Wij wensen iedereen een mooie en succesvolle week.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde inspiratie

We bestaan drie jaar

We bestaan drie jaar

Vanuit Kernkr8, een super waardevolle, leuke en leerzame samenwerking met Maria Slaman in 2017 is in januari 2018 De Ontwikkel Cirkel geboren. Maria sloeg haar eigen weg in en wij wilden graag met elkaar verder. De naam was er heel snel. De missie persoonlijke...

Lees meer
Thuiswerken

Thuiswerken

Thuiswerken wat betekent dat voor jou? Is deze vraag wel eens aan jou gesteld door het bedrijf waar je voor werkt? Het antwoord op deze vraagt maakt voor ons vooral de cultuur of het systeem van een organisatie zichtbaar. Wordt er op afstand interesse getoond hoe het...

Lees meer