fbpx

Vanuit Kernkr8, een super waardevolle, leuke en leerzame samenwerking met Maria Slaman in 2017 is in januari 2018 De Ontwikkel Cirkel geboren. Maria sloeg haar eigen weg in en wij wilden graag met elkaar verder. De naam was er heel snel. De missie persoonlijke ontwikkeling ook maar hoe en waar en voor wie was nog niet helemaal helder. We hebben dat hele jaar dan ook gebruikt om dat te onderzoeken door vooral veel te doen, te geven en uit te proberen. Zo hebben wij ontdekt wat past maar ook wat vooral niet bij ons past.

Halverwege 2018 hadden we al zoveel vertrouwen in onze missie dat we ons hebben ingeschreven bij de kamer van Koophandel. Op 28 juni 2018.
Afgelopen week hebben we dat in besloten kring gevierd op een manier die zo volledig bij ons past. Na de weken ervoor wat acties uitgezet te hebben waar geen energie op bleek te zitten, hebben we de dag laten ontstaan. En wat een prachtige dag. We hebben onze kernwaarden en kwaliteiten in het licht gezet én hadden spontaan een zeer waardevolle sessie met onze buurvrouw Paula Molenaar over ons persoonlijke proces, onze samenwerking en onze missie.

Het woord soeverein heeft zich bij ons gevoegd. Voor ons betekent het onafhankelijk zijn, jezelf mogen zijn met alles wat er bij hoort, bewust de keuzes maken die voor jou kloppen. Helemaal zijn zoals je bent.

We zijn dankbaar voor de eerste drie jaar, voor elkaar, onze locatie, ons super fijne team en alle mooie bedrijven waar we inmiddels onze waarde mogen leveren. De aanvragen blijven stromen en daarom starten we in september weer met De Unieke Coach. Voor ons ook een middel om mensen die coachen of willen gaan coachen te ontmoeten en mee te nemen in onze Unieke manier van werken.

Wij stappen iedere dag vol vertrouwen de toekomst in, misschien straks samen met jou?
Download nu de e-story voor meer informatie.

De Unieke Coach