We bestaan drie jaar

Vanuit Kernkr8, een super waardevolle, leuke en leerzame samenwerking met Maria Slaman in 2017 is in januari 2018 De Ontwikkel Cirkel geboren. Maria sloeg haar eigen weg in en wij wilden graag met elkaar verder. De naam was er heel snel. De missie persoonlijke ontwikkeling ook maar hoe en waar en voor wie was nog niet helemaal helder. We hebben dat hele jaar dan ook gebruikt om dat te onderzoeken door vooral veel te doen, te geven en uit te proberen. Zo hebben wij ontdekt wat past maar ook wat vooral niet bij ons past.

Halverwege 2018 hadden we al zoveel vertrouwen in onze missie dat we ons hebben ingeschreven bij de kamer van Koophandel. Op 28 juni 2018.
Afgelopen week hebben we dat in besloten kring gevierd op een manier die zo volledig bij ons past. Na de weken ervoor wat acties uitgezet te hebben waar geen energie op bleek te zitten, hebben we de dag laten ontstaan. En wat een prachtige dag. We hebben onze kernwaarden en kwaliteiten in het licht gezet én hadden spontaan een zeer waardevolle sessie met onze buurvrouw Paula Molenaar over ons persoonlijke proces, onze samenwerking en onze missie.

Het woord soeverein heeft zich bij ons gevoegd. Voor ons betekent het onafhankelijk zijn, jezelf mogen zijn met alles wat er bij hoort, bewust de keuzes maken die voor jou kloppen. Helemaal zijn zoals je bent.

We zijn dankbaar voor de eerste drie jaar, voor elkaar, onze locatie, ons super fijne team en alle mooie bedrijven waar we inmiddels onze waarde mogen leveren. De aanvragen blijven stromen en daarom starten we in september weer met De Unieke Coach. Voor ons ook een middel om mensen die coachen of willen gaan coachen te ontmoeten en mee te nemen in onze Unieke manier van werken.

Wij stappen iedere dag vol vertrouwen de toekomst in, misschien straks samen met jou?
Download nu de e-story voor meer informatie.

De Unieke Coach

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde inspiratie

Leider of facilitator

Leider of facilitator

Leider of Facilitator Over leiderschap zijn ontelbare boeken geschreven en er worden even zoveel opleidingen, seminars, trainingen, workshops, lezingen en wat nog meer aan gewijd. Coachend leiderschap, effectief leiderschap, situationeel leiderschap….. de termen zijn...

Lees meer
Naast elkaar

Naast elkaar

Enige tijd geleden hadden wij tijdens onze ontdekkingsreis voor De Pioniers Plek een heel mooi gesprek met Karin. Tine en Karin delen eenzelfde ervaring vanuit verschillende achtergronden. “Je praat er niet over is de boodschap die we allebei hebben meegekregen. Want...

Lees meer