fbpx

De tijd vliegt bij De Ontwikkel Cirkel! Vandaag een week geleden hebben we het thema Focus in onze Ondernemers Cirkel afgesloten. Wat hebben onze  deelnemers een geweldige stappen gezet! Van een 6- naar een 6.5, van een 2.5 naar een 8 en alles wat daar tussen ligt. Van niets naar een boek en veel plannen tot focus op doelgroep en bewustwording. Kleine of grote stappen, iedere stap heeft zijn eigen unieke waarde.

Dat is meteen ons volgende thema, Waarde. Daar gaan we op verzoek van de groep de komende drie maanden mee aan de slag in onze Ondernemers Cirkel. Geldwaarde, klantwaarde, eigenwaarde, hoe bepaal ik mijn prijs… De eerste bijeenkomst is vrijdag 1 juni van 8:00 tot 11:00 in Purmerend. Ben je nieuwsgierig naar het thema? Je bent van harte welkom om als gast bij ons aan te schuiven.

Dan zijn we druk in de voorbereiding van De Ondernemers Cirkel in Amsterdam. Arni Roeland start op 8 juni van 8:00 tot 11:00 met een groep ondernemers met het thema balans tussen werk/ondernemen en je persoonlijke leven. Wil je meer weten over dit thema? Ook dan ben je welkom om als gast aan te schuiven. Kijk voor meer informatie op https://deontwikkelcirkel.nl/arni-roeland/

Zelf werken wij momenteel aan onze ontwikkeling door ons te laten coachen door Laura van Esveld op het gebied van Facebook marketing. Het is een pittig proces maar dankzij de kundige en prettig aanpak van Laura zetten wij concrete stappen in zichtbaarheid, focus en technische kennis.

Wij zijn ons deze week weer extra bewust geworden van het belang van borging binnen organisaties. Enige tijd geleden mochten wij een mooie opdracht uitvoeren voor een opdrachtgever. We zijn na uitgebreid onderzoek, interviews op de werkvloer, met twee teams aan de slag gegaan. In een dagdeel hebben we per team de resultaten besproken en hebben we de knelpunten laten ombuigen naar mogelijkheden en concrete stappen. Vervolgens hebben we de dag afgesloten met een feedbacksessie op maat. Welke thema’s spelen nu al zo lang maar vinden we lastig om met elkaar over in gesprek te gaan? Hoe doe je dat? Het waren twee betoverende middagen. Zoveel positieve energie, openheid, vertrouwen en inzet! Wow, daar werden wij stil van. Op dat moment hebben wij met elkaar echt de wereld in een middag veranderd! Helaas hadden wij door omstandigheden geen grip op de voortgang en inmiddels is er niet veel over van de magie van die middag. Daarom het belang van borging! Wij zijn ons er van bewust dat wij daar soms te weinig invloed op hebben, neemt niet weg dat wij het onderwerp nog wat steviger op de kaart zetten voor onze Team Cirkels.

Verder hebben we nog een bankrekening geopend voor De Ontwikkel Cirkel (woehoeoeoeoe), mooie coachingsessies gehad en veel mensen gesproken. Tijdens één van onze gesprekken ontstond spontaan deze quote: Hoe meer ruimte je geeft, hoe meer beweging er ontstaat.

Wij wensen je een fijn weekend!