fbpx

Bij het updaten van onze website lazen we onderstaande blog van 2019. Zo gaaf om te lezen dat we, weliswaar met wat vertraging, nog steeds dezelfde koers volgen! In april starten we met drie groepen met De Ondernemers Cirkel Lokaal met iedere groep zijn eigen thema. Ondernemen zoals je bent staat daarin nog steeds centraal.

Wil je meer weten??

Ruim een jaar geleden vonden we het tijd worden om ons idee over netwerken tot uitvoering te brengen. We vinden allebei dat dit een grote waarde levert aan je onderneming en aan jezelf. En dat was dan ook precies wat wij in netwerken misten: jezelf! Voor ons is wie jij bent verweven met jouw bedrijf. Jouw kwaliteiten, jouw drive, maar ook jouw uitdagingen en jouw zoektocht naar het succesvol maken van jouw bedrijf.

Op 9 maart 2018 zijn wij gestart met een pilot-versie van De Ondernemers Cirkel. In 3 informatiesessies hebben we toekomstige deelnemers meegenomen in onze plannen en aanpak.  Met 7 enthousiaste deelnemers zijn we de eerste editie gestart, met hun gekozen thema: focus. Dit begin was ook een start met ons nieuwe concept: vraaggericht werken!

Niet het speeddaten, een bedrijfspresentatie en elkaar aan werk helpen stond en staat centraal. Nee, we kiezen er zeer bewust voor de doelen van onze deelnemers centraal te stellen, passend binnen het thema. Waarbij veel verschillende werkvormen, sprekers, ervaringen en inzichten in  ‘onderneem zoals je bent’ steeds krachtiger worden. Maar ook de dynamiek van de groep zien wij nog steeds als een grote waarde, elkaar spiegelen, elkaars kwaliteiten zien en benoemen, tips uitwisselen en samen leren. Dit heeft al veel waardevolle onderlinge contacten opgeleverd.

We zijn inmiddels diverse thema’s verder, na focus ontstonden ook waarden, acquisitie, social media, presenteren en intuïtief ondernemen. De thema’s voor de volgende edities laten we ook weer ontstaan uit de groepen. Want ja, sinds januari werken we met 2 groepen op een prachtige locatie in Fort Resort Beemster. Waar staan we nu? Nu zijn we supertrots en blij wat De Ondernemers Cirkel betekent voor onze deelnemers. Wat ons concept ze brengt en dat ‘onze’ deelnemers zich bewust zijn van hun waarden en hoe zij deze inzetten. Ondernemen zoals zij zijn!

Maar we willen meer, we gunnen dit aan zoveel meer ondernemers. We gaan ons netwerk uitbreiden over Nederland. De eerste stappen hebben we hiervoor al gezet. Het afgelopen jaar was een mooi jaar, waarbij we onze deelnemers willen bedanken voor hun inbreng, reflecties, energie en voor wie zij zijn. Het heeft ons nog dichter gebracht bij wie wij zijn, waar wij voor staan en wat wij willen betekenen voor ondernemend Nederland.