fbpx

DE ONDERNEMERS CIRKEL

Netwerken levert een belangrijke bijdrage aan jouw zichtbaarheid als ondernemer. Hoe meer mensen jou kennen, hoe meer kansen je creëert om jouw product of dienst onder de aandacht te brengen. Daarnaast zullen mensen die jou kennen je eerder aanbevelen bij anderen.

Netwerken brengt ook heel veel potentieel samen. Kwaliteiten, ervaringen, vaardigheden, visie. Dat is waar wij enthousiast van worden! Je kunt zoveel van elkaar leren, elkaar zo verrijken en daardoor sneller groeien als ondernemer. Dat is wat wij met De Ondernemers Cirkel bieden.

Tijdens onze bijeenkomsten verbinden wij netwerken aan het ontwikkelen van jouw persoonlijke skills. Wanneer jij je bewust bent van jouw handelen en weet wat jouw kwaliteiten en uitdagingen zijn dan kun je gerichter ondernemen, beter verbinden met je klanten en daardoor succesvoller zijn.

Wij bepalen iedere drie maanden gezamenlijk een thema waar we die periode actief mee aan de slag gaan. Vervolgens komen we iedere twee weken bij elkaar. Tijdens het gezamenlijk ontbijt verzorgen we een workshop, training, lezing of intervisie gericht op dat specifieke thema. Je kunt tussen de bijeenkomsten door met opdrachten aan de slag en sparren met collega-ondernemer of in werkgroepen.’

Ik heb ervaren dat het heel fijn is om samen met een vaste groep te leren en te ontwikkelen. Het denken in mogelijkheden, de ondersteuning van elkaar en het vergroten van mijn netwerk heeft mijn bedrijf groei gebracht.’