review

augustus 2018

De Ondernemers Cirkel

Laagdrempelig, verrijkend, samen met “collega’s” ontwikkelen in het ondernemerschap, leren van elkaar, begeleid worden in het ondernemerschap.

review

Juni 2019

De Ondernemers Cirkel

Linda en Annemiek weten je te inspireren, weten meer uit jou als mens en als ondernemer te halen. Laten je nadenken, voelen en stappen maken, zodat je als ondernemer steeds comfortabeler wordt. Ze coachen, laten je zelf ontdekken en gaan als een kameleon mee in wat je nodig hebt. Zien dat nog voor je het zelf ziet. Ze geven alles en krijgen er ook duidelijk zelf veel energie van. Uniek concept! 

review

September 2018

DE UNIEKE COACH

Authentiek krachtig en tot de kern! Linda en Annemiek zijn een prachtig duo die een sessie zo begeleiden waardoor je vol inzichten en inspiratie de sessie              ” verlaat”. Ik keek iedere keer weer uit naar de volgende bijeenkomst.

review

September 2018

DE UNIEKE COACH                                                                          

Het blijkt wel dat ik de sessies als heel warm, welkom en prettig heb ervaren. Het is toch echt weer een aanzet geweest naar nieuwe inzichten en meer vertrouwen. Dit is ook hoe ik jullie zou aanbevelen: Warme en open coaches die zorgen voor prettige en veilige sfeer tijdens de sessies. Zij helpen jou in drie sessies meer vertrouwen in jezelf te vinden en jou nieuwe inzichten te verkrijgen.

review

April 2019

In Bedrijf

Complimenten voor de wijze waarop jullie jezelf presenteren, dit komt zodanig ontwapenend over dat de mensen zich heel snel op hun gemak voelen en er een prettige sfeer ontstaat.

Persoonlijk geniet ik ervan om jullie bezig te zien met iedere keer weer een andere groep mensen met andere drijfveren en hun eigen dynamiek.

review

Juni 2019

In Bedrijf

Ik vind dat jullie heel flexibel zijn in het programma en mee kunnen buigen met de medewerkers in hun emotie. Daarentegen zorgen jullie er ook goed voor dat de deelnemers niet te lang in bepaalde details blijven hangen en trekken jullie het gesprek weer vlot in het programma.

Jullie stralen ook medeleven en betrokkenheid uit op een manier die teweegbrengt dat de deelnemers uit eigen beweging ook positieve aspecten aankaarten en de ontbijtsessie geen klaagzang wordt.

 

review

September 2018

De Persoonlijke Cirkel 

Je hebt me weer teruggebracht bij mezelf. Bij mijn kwaliteiten en kracht. Ik heb weer zin in mijn werk want ik weet wat ik kan en wie ik ben.

review

September 2018

OPSTELLINGEN

Welk inzicht heb je meegenomen? Veel mooie en nieuwe inzichten voor mij persoonlijk was het stukje van verdriet in de ogen kijken en hier deels afscheid van nemen en daarnaast het ook omarmen het verdriet mag er zijn. Ook het stukje hardheid/ zakelijkheid. Waarvan ik steeds dacht dat ik dit moest hebben is weggegaan na deze sessie/opstelling. Het past niet bij mij en het hoeft niet om te bereiken wat ik wil bereiken.