fbpx

Ontbijt Sessies

Een ontbijt sessie is een middel om de beleving van de dagelijkse praktijk zoals werknemers dit ervaren op te halen. Vaak worden wij ingezet in aanvulling op een medewerkerstevredenheid onderzoek. Dan is de papieren enquête het vertrekpunt om meer verdieping aan te brengen op dat wat speelt en leeft binnen een organisatie. Maar zonder enquête is de opbrengst net zo waardevol.

Een voorwaarde voor een waardevolle sessie is dat alles gevraagd en uitgesproken mag worden. Wanneer je deze ruimte geeft dan komen er altijd een aantal thema’s op tafel waar voor de medewerkers de nood het hoogst bij is. Vaak ook met verrassende oplossingen!

“We spreken ons uit maar vervolgens gebeurt er niets mee.”

Opvolging is vervolgens essentieel voor een structurele verandering met elkaar. Wanneer er na een sessie weer overgegaan wordt tot de orde van de dag en er niets wordt gedaan met de input uit een sessie DAAR zien wij het in veel organisaties spaak lopen. Dat is een echte energievreter én doet afbreuk aan het vertrouwen in elkaar. Het is dus belangrijk om met elkaar te bewegen naar oplossingen. Waar heb je last van, wat vind je lastig, welke verbetermogelijkheden zie je en dan vooral, wat is er nodig? Of wie heb je nodig?

De meest duurzame oplossingen ontstaan wanneer de medewerkers zich zelf verantwoordelijk voelen en betrokken zijn bij de veranderingen. Daarom zijn dit soort sessies vooral zo waardevol.

 

Ontbijt Sessie ervaren

Om volledig te kunnen omvatten wat wij voor jouw organisatie kunnen betekenen kun je ons het beste ervaren. Een eerste sessie geven wij altijd cadeau als blijk van waardering voor het vertrouwen dat in ons wordt gesteld. Ook kunnen wij op deze manier ontdekken of wij als mens en organisatie bij elkaar passen. Omdat werken vanuit relatie voor ons de basis is voor duurzame ontwikkeling.

9 + 8 =

AANMELDEN

Wij jij je aanmelden voor een Ontbijt Sessie? Vul dan het onderstaande formulier in en we nemen contact met je op.

13 + 8 =

rondje-groen

Deelnemer REVIEW DE ONDERNEMERS CIRKEL

LAAGDREMPELIG | UNIEK CONCEPT | VERRIJKEND

rondje-blauw

Deelnemer REVIEW IN BEDRIJF

MENSENKENNIS | BETROKKENHEID | PROFESSIONEEL

rondje-geel

VERTROUWD | OPENHEID | INSPIREREN

REVIEW DE PERSOONLIJKE CIRKEL