fbpx

Kerstkaart 2021

Wat fijn dat jij de positieve QR code hebt gescand!

Wij hopen niet dat je erg geschrokken bent van de vlinder die uit je kaart vloog??

Dit jaar is het thema van onze kaart ‘van rups naar vlinder’. Wij zien dit proces als symbool voor al die prachtige ontwikkel processen die wij mogen begeleiden maar ook voor de transitie waarin we ons als maatschappij en wereld bevinden. We zijn op weg naar een heel nieuw tijdperk.

Onze bijdrage aan dit nieuwe tijdperk blijft het ontwikkelen van mensen en menselijkheid. Van hartelijkheid en warmte en de mogelijkheid om verbinding te maken. Door open te staan voor de ervaringen, verhalen, ideeën en vraagstukken van anderen. Waarbij ieder zijn eigen individualiteit altijd centraal staat om zich na iedere ontmoeting verder te verdiepen en te verrijken.

Wij willen je graag bedanken voor de fijne samenwerking met (één van) ons. Mede door jou zijn wij aan het eind van dit jaar waar we nu zijn. We zijn weer gegroeid als mens en als bedrijf en inmiddels ook weer een aantal prachtige en waardevolle mensen binnen ons team rijker. Als je nieuwsgierig bent met wie wij werken dan kun je deze mensen hier vinden!

Je moet het wel zelf doen maar je hoeft het nooit alleen te doen.

Dit jaar hebben we weer zoveel mogen betekenen voor mensen binnen en buiten organisaties. Wij zijn echt heel dankbaar voor alle kansen en voor de waardevolle samenwerkingen die dit jaar weer zijn gebleven en ontstaan. Samen en met elkaar kom je zoveel verder dan alleen.

Wij wensen jou en je dierbaren veel liefde, intuïtieve wijsheid en prachtige ontwikkelingen en heel graag ontmoeten we elkaar weer in het nieuwe jaar.

Fijne dagen!

rondje-groen

Deelnemer REVIEW DE ONDERNEMERS CIRKEL

LAAGDREMPELIG | UNIEK CONCEPT | VERRIJKEND

rondje-blauw

Deelnemer REVIEW IN BEDRIJF

MENSENKENNIS | BETROKKENHEID | PROFESSIONEEL

rondje-geel

VERTROUWD | OPENHEID | INSPIREREN

REVIEW DE PERSOONLIJKE CIRKEL