Ben jij die man?

Zijn zoals je bent

Al jaren begeleid ik, Linda, vanuit liefde, plezier, betrokkenheid en met resultaat mensen die vastlopen in hun werk en/of leven. Twintigers, zestigers en alles wat daartussen zit, vrouwen, mannen, welgesteld of niet, met of zonder baan, zelfstandig of in loondienst. Een mens is een mens dus ik maak geen onderscheid en iedereen is welkom.

Gemeenschappelijke deler

Wat deze mensen met elkaar delen is dat ze niet zichzelf zijn, zichzelf kwijt zijn geraakt of zelfs nooit hebben ontdekt wie ze echt zijn. Het is iedere keer weer een magische ervaring wanneer de verbinding tot stand komt zodat ze kunnen gaan leven en functioneren zoals ze zijn in plaats van overleven zoals ze zich door omstandigheden hebben aangeleerd. Dit geeft mensen rust, zelfvertrouwen, helderheid, energie en het zorgt ervoor dat ze andere, betere, keuzes voor zichzelf maken.

Mannen

De laatste jaren heb ik echter ontdekt dat één specifieke doelgroep mij in het bijzonder raakt, ook goed bij mij past en mijn talent en ervaring optimaal aanspreekt; mannen tussen de 30 en 50 jaar. Deze mannen werken over het algemeen in uitvoerende beroepen, hebben vaak een kort lontje en vinden zichzelf regelmatig in situaties terug waar ze achteraf niet trots op zijn. Ze zijn steeds vaker moe, explosief, geven snel een grote mond en zijn geneigd om drank, drugs of andere uitwegen te gebruiken om staande te blijven. Ze weten dat ze ongelukkig zijn, het anders willen maar hebben geen idee hoe ze dit moeten doen waardoor ze steeds verder van zichzelf verwijdert raken. Hulp vragen is nogal een drempel, een teken van zwakte, je hoort het zelf te kunnen doen. Soms zijn ze via werk of andere wegen wel al met hulpverlening in aanraking geweest maar heeft dit ze niet echt verder geholpen.

Herken jij jezelf in deze omschrijving? Ik kan echt iets voor je betekenen en ik ga graag met jou aan de slag om te veranderen waar jij behoefte aan hebt op een manier die voor jou werkt. Je weet al dat het anders kan, anders moet en samen gaan we dit bereiken!

Wil je meer weten? Neem contact op voor een intake, hier zijn geen kosten aan verbonden. Uiteraard is het gesprek vertrouwelijk en vrijblijvend.

Ik hoop je snel te ontmoeten.

Linda

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde inspiratie

We bestaan drie jaar

We bestaan drie jaar

Vanuit Kernkr8, een super waardevolle, leuke en leerzame samenwerking met Maria Slaman in 2017 is in januari 2018 De Ontwikkel Cirkel geboren. Maria sloeg haar eigen weg in en wij wilden graag met elkaar verder. De naam was er heel snel. De missie persoonlijke...

Lees meer
Thuiswerken

Thuiswerken

Thuiswerken wat betekent dat voor jou? Is deze vraag wel eens aan jou gesteld door het bedrijf waar je voor werkt? Het antwoord op deze vraagt maakt voor ons vooral de cultuur of het systeem van een organisatie zichtbaar. Wordt er op afstand interesse getoond hoe het...

Lees meer