De ondernemer in balans

Door Arni Roeland

Ondernemer zijn betekent vrijheid, zelfstandigheid en onafhankelijkheid. Dit zijn de waarden die het ondernemerschap zo mooi maken. Tegelijkertijd betekent ondernemer zijn dat je 24 uur lang ondernemer bent. Na het reguliere werk zijn er altijd nog de administratie, het uitwerken van plannen, de boekhouding,  de acquisitie en nog veel meer. Voor de ondernemer stopt het werk niet om vijf uur.

Die vrijheid, zelfstandigheid en onafhankelijkheid zijn eigenlijk maar relatief. Hoe zorg je ervoor dat je niet doorschiet? Hoe blijf je in balans tussen werk en privé? Over dit onderwerp zijn honderden boeken geschreven. Daarbij zal de oplossing voor iedereen anders zijn. Een snelle, simpele oplossing is ver te zoeken.

Eén ding staat vast: het vinden van balans begint bij bewustwording. Stilstaan bij het feit dat je moet werken om het juiste evenwicht te vinden. Vanuit dat punt kun je vervolgens verder werken naar het vinden van de juiste balans. Met de juiste aanpassingen, tools, tips en tricks is het voor iedereen mogelijk om naar een goede privé – werk balans toe te werken.

In samenwerking met De Ondernemers Cirkel help ik je graag om je balans te vinden, zodat je vrijuit kunt ondernemen.

0 reacties

Een reactie versturen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Gerelateerde inspiratie

We bestaan drie jaar

We bestaan drie jaar

Vanuit Kernkr8, een super waardevolle, leuke en leerzame samenwerking met Maria Slaman in 2017 is in januari 2018 De Ontwikkel Cirkel geboren. Maria sloeg haar eigen weg in en wij wilden graag met elkaar verder. De naam was er heel snel. De missie persoonlijke...

Lees meer
Thuiswerken

Thuiswerken

Thuiswerken wat betekent dat voor jou? Is deze vraag wel eens aan jou gesteld door het bedrijf waar je voor werkt? Het antwoord op deze vraagt maakt voor ons vooral de cultuur of het systeem van een organisatie zichtbaar. Wordt er op afstand interesse getoond hoe het...

Lees meer