fbpx

Door Arni Roeland

Ondernemer zijn betekent vrijheid, zelfstandigheid en onafhankelijkheid. Dit zijn de waarden die het ondernemerschap zo mooi maken. Tegelijkertijd betekent ondernemer zijn dat je 24 uur lang ondernemer bent. Na het reguliere werk zijn er altijd nog de administratie, het uitwerken van plannen, de boekhouding,  de acquisitie en nog veel meer. Voor de ondernemer stopt het werk niet om vijf uur.

Die vrijheid, zelfstandigheid en onafhankelijkheid zijn eigenlijk maar relatief. Hoe zorg je ervoor dat je niet doorschiet? Hoe blijf je in balans tussen werk en privé? Over dit onderwerp zijn honderden boeken geschreven. Daarbij zal de oplossing voor iedereen anders zijn. Een snelle, simpele oplossing is ver te zoeken.

Eén ding staat vast: het vinden van balans begint bij bewustwording. Stilstaan bij het feit dat je moet werken om het juiste evenwicht te vinden. Vanuit dat punt kun je vervolgens verder werken naar het vinden van de juiste balans. Met de juiste aanpassingen, tools, tips en tricks is het voor iedereen mogelijk om naar een goede privé – werk balans toe te werken.

In samenwerking met De Ondernemers Cirkel help ik je graag om je balans te vinden, zodat je vrijuit kunt ondernemen.